Zit jij in een dip? Last van de overgang? Kun je slecht slapen? Wil je een paar kilo afvallen, maar lukt het je niet. Voel je je ongelukkig en zit je voor je gevoel vast? Coaching kan je helpen.

Coaching is toch niets voor mij?

Elke topsporter heeft een coach naast zich staan. Niemand doet dat alleen, zonder hulp. Een coach ziet wat anders kan, beter. Hij (of zij natuurlijk) moedigt aan, corrigeert, geeft aanwijzingen en tips en geeft soms ook een liefdevolle schop onder de kont.

Dat heeft die sporter nodig. Succesvolle captains of industry, CEOs en topfunctionarissen hebben een coach die hen helpt. Dat is niet voor niets.

Wist je dat de kans dat je iets echt doet of verandert 80 tot 90 procent hoger is als je iemand naast je hebt staan waar je ‘verantwoording’ aan moet geven. Dat kan een buddy zijn. Een coach is nog beter omdat je echt aanwijzingen krijgt en instrumenten waardoor je echt stappen zet.

Kijk hier voor het filmpje dat ik heb opgenomen over health coaching.

Een coach voor duurzame verandering

Ik heb een aantal mogelijkheden voor persoonlijke health coaching. Dat doe ik op een gestructureerde manier waarbij we naar alle facetten in je leven kijken.

Wil je duurzame verandering doorvoeren, dan lukt je dat niet in twee of drie keer. Daarom duurt dit traject 6 maanden. Het is aan jou wat je wilt en kunt bereiken, maar het kan een volledige transformatie zijn.

Jij moet aan de bak, jij bent de regisseur, jij bepaalt. Zie mij als je persoonlijke cheerleader en coach die je op weg helpt om de juiste stappen te zetten. Voor een happy & healthy life!

Wat kun je verwachten van mijn coaching?

  • Waar loop je tegenaan en wat wil je bereiken? Daar gaan we stap voor stap aan werken.
  • Elke twee weken een persoonlijk gesprek van 3 kwartier.
  • Online dus je hoeft er je huis niet voor uit. Ideaal voor drukbezette vrouwen die zichzelf geen tijd gunnen. En coronaproof.
  • Extra inspiratie, verdieping en opdrachten op de Happy & Healthy Academy met tips, opdrachten en werkboeken.
  • Programma van 6 maanden. We gaan niet voor quick wins maar voor duurzame verandering..
  • Geen one-size-fits-all aanpak maar volledig afgestemd op jouw verlangens.
  • Op een holistische manier: we kijken naar àlle aspecten van je leven.

Wat zijn de kosten?

We gaan 20 weken lang samen aan de slag. We hebben daarvoor 12 coachingsgesprekken waarin we kijken naar waar je tegenaan loopt, wat je zou willen en hoe je daar kunt komen. Ik reik je instrumenten en technieken aan waar je mee aan de slag kunt. Dat vind je allemaal terug in de Personal Coaching portal van de Happy & Healthy Academy: 12 modules, lessen als het ware met filmpjes, opdrachten, tips en inspiratie. Dit is een waardevolle aanvulling op de coaching.

De kosten zijn de 1e maand 300 euro, daarna 5 maanden 135 euro.

Ik kan me voorstellen dat je denkt: ik heb geen 20 weken nodig. We gaan werken aan transformatie, en dat heeft gewoon tijd nodig. Dan is 6 maanden echt niet veel. Gun jezelf ook die tijd.

Kom in actie!

Heb je interesse, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in van 30 minuten. Ik stuur je van tevoren een formulier dat je invult zodat ik een beeld krijg van je gezondheid en de zaken waar je mee worstelt. BONUS: je krijgt van mij direct 2 concrete tips waar je mee aan de slag kunt.

Dit is vrijblijvend en ik zeg je ook eerlijk als ik denk je niet te kunnen helpen.

Plan je gesprek in via onderstaande button.